James Cooke heeft slecht nieuws voor Ella Leyers en Jonas Geirnaert: "Gaan we niet doen"
COS
James Cooke heeft slecht nieuws voor Ella Leyers en Jonas Geirnaert: "Gaan we niet doen"
Foto: Play4

Vanavond bereiken de deelnemers van 'Over de oceaan' eindelijk Saint Lucia. James Cooke was een van de zes bekende opvarenden.

James Cooke en zijn reisgenoten beleefden een onvergetelijk avontuur op de Atlantische Oceaan. Het is een ervaring die James niet snel zal vergeten. Ook elkaar zullen ze niet snel vergeten. Maar heeft James vrienden voor het leven gemaakt?

"Ik vind dat nogal een boutade. Ik vind dat zoiets gemakkelijk. 'Heb je vrienden voor het leven gemaakt?' Ik ben ook vroeger op veel kampen geweest, waar ik soms één of twee maanden zat. En je zegt dat dan altijd: amai, vrienden voor het leven", zegt James bij HLN Showbits.

"Je ziet elkaar terug in de wandelgangen van Play4 bijvoorbeeld. En er is wel een moment dat je beseft: wow, wij hebben wel samen iets meegemaakt. En die mensen zitten in mijn hart. Maar wij gaan geen nieuwjaar samen vieren of zo."

"Wij hebben samen iets meegemaakt, dat zorgt wel voor dat extra dingetje en dat is voor mij al meer dan genoeg. Dat ik vijf fantastische mensen heb mogen leren kennen", aldus James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.