James Cooke heeft fantastisch nieuws en lokt daarmee bijzondere reacties uit
COS

In 'De Allerslimste Mens ter Wereld' vertelde James Cooke dat we hem de komende tijd vaak op tv zullen zien. Zijn eerste nieuwe programma heeft nu eindelijk een datum gekregen.

Vanaf 1 oktober kunnen we bij Play4 terecht voor het gloednieuwe 'Extreme Makeover Vlaanderen'. James Cooke brengt het Amerikaanse concept, vooral bekend van de slagzin 'Move that bus!', naar Vlaanderen.

Het programma is bij een groot publiek al bekend en werd maanden geleden al aangekondigd. Dat er nu eindelijk een datum is, wordt natuurlijk toegejuicht. "Kijk er al naar uit. Als het net zo ontroerend wordt als de Amerikaanse versie, dan moet ik genoeg Kleenex halen", klinkt het op Facebook.

"Ik zit al in spanning te wachten! Super wat ze voor die mensen allemaal doen en James gaat dat heel goed doen", lezen we nog. "Hij is de geknipte persoon hiervoor", vindt iemand. "Programma's met James Cooke zijn altijd leuk", laat nog iemand weten.

"Ik ga zeker kijken! James is de beste op tv", wil nog een fan kwijt. "Deftig menslievend programma, dank je James om het te presenteren", lezen we nog. "Zalig! Eindelijk een fatsoenlijk programma op zaterdagavond!"

'Extreme Makeover Vlaanderen', vanaf zaterdag 1 oktober om 20.15 uur op Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.