James Cooke doet straffe onthulling over de Planckaerts: "Wat heel weinig mensen weten: dit is de schuldige"
COS
James Cooke doet straffe onthulling over de Planckaerts: "Wat heel weinig mensen weten: dit is de schuldige"
Foto: Play4

De familie Planckaert is donderdagavond te gast bij James Cooke. Na de Pfaffs krijgen nu ook de Planckaerts een eigen musical in 'James De Musical'.

Het wordt druk bij James Cooke op de sofa's. Naast Eddy Planckaert en Christa Planckaert komen immers ook hun drie kinderen erbij zitten: Stephanie Planckaert, Francesco Planckaert en Junior Planckaert.

De Planckaerts keerden de afgelopen jaren terug naar televisie met het Eén-programma 'Château Planckaert'. "Wat heel weinig mensen weten, is dat eigenlijk de schuldige, de Château Planckaert-ontdekker, daar zit", zegt James plots.

Hij wijst naar Junior. "We gingen vaak op vakantie bij een vriendin van de familie. Daar in de buurt, in Frankrijk. Overal waar wij kwamen, ging mijn vader altijd naar het vastgoedkantoor om te kijken: wat staat er te koop?", legt Junior uit in een preview van HLN.

"Ik vond dat ook interessant, dus ik zeg: oké, ik ga ook eens beginnen zoeken. Op Facebook kwam ik een afgebrand kasteel tegen met 50 hectare grond bij. Ik dacht, ga ik dat nu zeggen, want dat wordt wel gevaarlijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.