James Cooke doet Erik Van Looy goed schrikken met deze waanzinnige verrassing

door: COS
James Cooke in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Op 8 december gaat het tweede seizoen van 'James De Musical' eindelijk van start. Het programma kreeg onlangs nog de prestigieuze Gouden Roos.

Het gloednieuwe seizoen van 'James De Musical' start op donderdag 8 december met een musical over het leven van regisseur en 'De Slimste Mens'-quizmaster Erik Van Looy. In 'De Tafel van Vier' verklapte Gert Verhulst dat er een "internationale superster" op bezoek zou komen.

James Cooke twijfelde even, maar vertelde het dan toch. "Erik heeft heel veel mensen geïnterviewd in zijn leven. Hij schreef ook veel over heel bekende mensen. Een daarvan was de cowboy van de Village People, van 'YMCA'", verklapte James.

Erik mocht hem voor een interview een hele dag volgen. "Die cowboy zei: 'Kom aan het einde van de dag naar mijn hotel.' Die is zich daar volledig beginnen uitkleden en Erik heeft die cowboy eigenlijk moeten interviewen, terwijl hij daar halfnaakt op het bed lag."

Erik heeft dat altijd onthouden. Dat kwamen James en z'n team tijdens het researchen te weten. "Hij vond dat zo'n gek interview. Dus wij hebben die uit Amerika gehaald. Het eerste wat die cowboy zei, was: 'Heeft hij gezegd dat ik de enige was die naakt was?'" Dat zal ongetwijfeld voor een ongemakkelijk situatie zorgen.