"Ik ga iets opbiechten": Goedele Liekens doet pijnlijke onthulling aan James Cooke
COS
"Ik ga iets opbiechten": Goedele Liekens doet pijnlijke onthulling aan James Cooke
Foto: GoPlay

Op donderdag 8 december gaat het tweede seizoen van 'James De Musical' in première. Erik Van Looy mag de spits afbijten in het programma van James Cooke.

James Cooke kreeg onlangs nog een fantastische prijs voor het eerste seizoen van 'James De Musical'. Hij won de Gouden Roos. Daarover en over het tweede seizoen kwam James afgelopen week praten in 'De Tafel van Vier'. Ook Goedele Liekens was erbij.

"Ik ga iets opbiechten, hè. Ik had, eerlijk gezegd, toen dat programma aangekondigd werd zoiets van 'hèh, wat een raar idee, musical en...'", geeft Goedele toe. "Maar toen ik het zag, echt waar, top! Zo origineel bedacht, uitvoering... ja, echt zeer goed. Ik ben fan."

Of het niets voor Goedele zou zijn? "Ik zou dat wel een eer vinden, maar ik vrees dat dat een vreselijk saai programma gaat worden", merkt ze op. "Da's toch niet waar", reageert James meteen. "Jij hebt toch een redelijk spectaculair leven achter de rug?", merkt ook Gert Verhulst op. "Goed, doe eerst de premier en dan zien we daarna wel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.