Big Brother Ias uit 'Big Brother' kan zijn ogen niet geloven: "Van deze twee ben ik verschoten, had ik niet verwacht"
COS
Ias uit 'Big Brother' kan zijn ogen niet geloven: "Van deze twee ben ik verschoten, had ik niet verwacht"
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag namen we afscheid van Michelangelo in 'Big Brother'. Een week eerder was het Ias die het huis moest verlaten.

Ias heeft nu de tijd gevonden om beelden van de afgelopen weken te bekijken en is duidelijk geschrokken van wat hij ziet. Dat laat hij weten via Twitter. "Tsjonge jonge jonge als ik er nog zou inzitten en ik weet wat ik nu weet, ik zou het wel weten wie ik eruit wil", zegt Ias.

Hij bedoelt Lindsey en Charlotte. "Voor degenen die mij kennen, ik zal altijd m'n eigen mening hebben en heb beelden gezien van Lindsey waarin ze zegt 'Ik voel de vibe met Ias totaal niet', terwijl ze in mijn gezicht zegt 'Ias, ik kan niet met u, je bent kapotlachen'."

"Charlotte voelde ik het al effe niet. Dingen zeggen zodat we ze zouden helpen wanneer ze genomineerd was. Vanaf ze theater had gewonnen was het ineens allemaal niet meer belangrijk en toen ik erop stond zelfs nog niet komen vragen 'alles oké'."

"De dingen die ik hier lees snap ik allemaal, maar van deze 2 ben ik verschoten en had ik niet verwacht. Van de andere personen wist ik die dingen al en had ik al gezien, maar soms vergis je je in mensen", besluit Ias.

"Wie ik 100% kon vertrouwen in het spel waren maar 2 mensen: Ali en Chay", zegt hij nog. Ook Jason vindt Ias prima. "Jason is tegen mij altijd oprecht geweest, dus met hem heb ik absoluut geen probleem. Ook al ben ik eruit door hem."

https://twitter.com/ias_nauwelaerts/status/1635288046236221440

Meer nieuws

Meer nieuws

.