Big Brother Hoe gaan ze dit oplossen? 'Big Brother'-productie met de handen in het haar
COS
Hoe gaan ze dit oplossen? 'Big Brother'-productie met de handen in het haar
Foto: GoPlay

De finale van 'Big Brother' komt nu steeds dichterbij. Op 1 april gaat één bewoner naar huis met de jackpot.

Charlotte was eerder deze week al zeker van haar ticket voor de finaleweek door het finalespel van de Secret Room. Jason en Bart kregen donderdag te horen dat ze niet genomineerd zijn. Voor Lindsey, Danny en Jolien was er minder goed nieuws.

Lindsey werd genomineerd door haar medebewoners, terwijl Jolien en Danny de minste stemmen van de kijkers kregen. Jolien voelde de bui al hangen. "Dan weet ik hoe laat het is", klonk het. Vooral omdat er al twee Belgen in de finale staan.

Twee Belgen en twee Nederlanders in de finaleweek: zo was het de afgelopen jaren. Met Charlotte en Bart al in de finaleweek dreigt Jolien te moeten vertrekken. Maar daar denken de 'Big Brother'-kijkers toch helemaal anders over. Dat maken de polls op sociale media duidelijk.

75 procent

Danny zou met 8 procent de minste stemmen krijgen. Lindsey doet het met 17 procent iets beter. Maar liefst 75 procent stemt om Jolien in het spel te houden. Ook in de poll van Salar mag Jolien op meer dan 50 procent van de stemmen rekenen.

Een dubbele eliminatie wordt al weken voorspeld, maar die kwam er tot nu toe nog niet. Met Jolien als duidelijke winnaar lijkt het er niet op dat de productie die deze week zal doorvoeren.

Het zou betekenen dat er drie Belgen en slechts één Nederlander in de finaleweek zitten. Het lijkt er meer op dat de finaleweek met vijf gestart wordt en er doorheen de week nog twee bewoners zullen moeten vertrekken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.