Het loopt helemaal fout voor Grace Rodrigues uit 'Big Brother': Ze moet haar fans zwaar teleurstellen
LHX
Het loopt helemaal fout voor Grace Rodrigues uit 'Big Brother': Ze moet haar fans zwaar teleurstellen
Foto: GoPlay

Tijdens haar 'Big Brother'-deelname was Grace Rodrigues bijzonder populair bij veel kijkers. Ook nu heeft ze nog steeds heel wat fans.

Het afgelopen weekend zouden de fans van Grace Rodrigues haar eindelijk kunnen ontmoeten. Ze zou namelijk op het Hoessenbosch Festival zijn voor een meet & greet. Dat liep echter helemaal niet zoals gepland.

In haar Instagramverhaal biedt Grace haar excuses aan aan iedereen die speciaal voor de meet & greet naar het festival is gekomen. "Er was blijkbaar niks geregeld zoals afgesproken en ik werd maar van A naar B gestuurd, wat een hoop irritaties en frustraties opleverde", vertelt ze.

Doordat de organisatie maar niet met een oplossing kwam, zag ze zich genoodzaakt om weer te vertrekken. "Ik heb andere events afgezegd om vandaag een superleuke en mooie dag met jullie mee te maken. En ik weet velen van jullie ook!", klinkt het teleurgesteld.

"Nogmaals mijn diepe excuses, want jullie betekenen echt veel voor me. Ik hoop dat jullie het kunnen begrijpen", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.