Big Brother Het is zover! Play4 kondigt nieuw seizoen 'Big Brother' aan: Er valt meteen iets op
COS
Het is zover! Play4 kondigt nieuw seizoen 'Big Brother' aan: Er valt meteen iets op
Foto: Play4

Wie wordt de opvolger van Bart die in april het 'Big Brother'-huis verliet met 73.388 euro? Jij kan het zijn, want de inschrijvingen voor het vierde seizoen zijn officieel geopend.

De afgelopen weken werd er op fanfora al druk gespeculeerd over het nieuwe seizoen van 'Big Brother'. De productie had namelijk per ongeluk al wat verklapt. Opmerkzame fans vonden de inschrijvingspagina voor 'Big Brother 2024'.

Die aanmeldpagina was enkele maanden geleden ook al eens verschenen. EndemolShine verklaarde toen aan Showbizznetwork dat de aanmeldpagina een vergissing was. "Er is nog geen sprake van een nieuw seizoen", benadrukte een woordvoerder van het productiehuis.

Nu is er wél sprake van een nieuw seizoen. Play4 heeft de inschrijvingspagina vandaag officieel geopend. Wie het ziet zitten om maximaal 100 lang in een huis opgesloten te zitten met onbekenden en 24/7 gevolgd te worden door camera's, kan zich vanaf nu inschrijven via https://www.goplay.be/inschrijven.

Veel weten we nog niet over het aankomende seizoen. Zo wordt er elke seizoen hier en daar wel iets aangepast. Denk aan de manier van nomineren afgelopen seizoen. Het was een stuk moeilijker om de zogenaamde 'bondjes' te vormen. 

Er is wel al één ding dat we weten: wie het programma zal presenteren. De Nederlandse Geraldine Kemper presenteerde de afgelopen drie seizoenen en zal er ook nu weer bij zijn. Tatyana Beloy nam de fakkel afgelopen seizoen over van Peter Van de Veire en blijft aan boord voor het vierde seizoen. En ook de stem van Big Brother lijkt onveranderd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.