Heel slecht nieuws voor Frederik Laeremans uit 'The Sky Is The Limit'
COS
Heel slecht nieuws voor Frederik Laeremans uit 'The Sky Is The Limit'
Foto: Play4

In het vorige seizoen van 'The Sky Is The Limit' klopte Peter Boeckx aan bij heel wat oude bekenden, maar we maakten ook kennis met een heleboel nieuwe gezichten.

We maakten onder meer kennis met Frederik Laeremans en zijn vriendin Loremie. Frederik was de zaakvoerder van 'Laeremans Superbeton', als derde generatie. Het familiebedrijf werd in 1954 opgericht door zijn grootvader.

Deze week moest Frederik slecht nieuws delen. Nadat het bedrijf vorig jaar in de problemen kwam, is het bedrijf overgenomen. Iterum is de nieuwe eigenaar van Superbeton. In een filmpje deelt Frederik wel mee dat het bedrijf gevestigd blijft in Aarschot én dat iedereen z'n job zal behouden.

"Deze overname is niet het einde, maar een nieuw begin", klinkt het in het filmpje. "Het was een héél héél moeilijke persoonlijke beslissing, maar het is het beste voor iedereen. Het besluit is nog niet zolang geleden genomen, maar het is weloverwogen", zegt Frederik aan Het Laatste Nieuws.

"Ik ben het afgelopen jaar negen kilo afgevallen door de stress en al wat erbij kwam kijken. Emotioneel was het eveneens niet makkelijk. Ik wil terug mezelf vinden en dan doorgaan. De ambitie is alleszins om terug te ondernemen. Superbeton was niet het enige wat op de plank lag", besluit het 'The Sky Is The Limit'-gezicht.

(Lees verder onder het filmpje.)

Meer nieuws

Meer nieuws

.