Hebben Viktor Verhulst en Sarah Puttemans iets aan te kondigen? Volgers zijn ervan overtuigd na zien van foto
COS
Hebben Viktor Verhulst en Sarah Puttemans iets aan te kondigen? Volgers zijn ervan overtuigd na zien van foto
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst genieten momenteel van wat quality time met elkaar en hun beide gezinnen. Ze zijn met z'n allen op skivakantie.

Sarah Puttemans heeft vriend Viktor Verhulst een tijdje moeten missen. Hij was in het buitenland voor tv-opnames. Na de opnames besloten ze meteen samen met hun ouders naar Courchevel in de Franse Alpen te trekken voor een fijne skivakantie.

Op Instagram deelt Sarah een mooie foto met Viktor in de Alpen. Ze voegt een roze en een blauw hartje toe aan de foto. "Wat een prachtige foto", klinkt het in de reacties. "Zo mooi!", vindt nog iemand. "Prachtig koppel", klinkt het nog.

Sommige volgers denken dat Sarah en Viktor, die intussen tweeënhalf jaar samen zijn, iets aan te kondigen hebben. "Ik heb een 'voorgevoel'... Proficiat?", schrijft iemand met een emoji van een verlovingsring.

Andere volgers denken met het roze en blauwe hartje dan weer aan een zwangerschapsaankondiging. "Zwanger", klinkt het. "Gefeliciteerd. Ik denk blauw, een jongen", lezen we nog. Een zwangerschap lijkt ons voorlopig nog niet aan de orde.

https://www.instagram.com/p/Cp0VQoNKy56/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.