Big Brother Grote twist in 'Big Brother' zorgt voor verontwaardiging: "Waarom kijken we nog? Wat een gesjoemel"
COS
Grote twist in 'Big Brother' zorgt voor verontwaardiging: "Waarom kijken we nog? Wat een gesjoemel"
Foto: GoPlay

De week is er eentje van onverwachte wendingen in 'Big Brother'. Zo moesten we woensdag plots afscheid nemen van Chiara. Ook Talent Week heeft voor een plottwist gezorgd.

In Talent Week moesten de bewoners (in duo's) een act opvoeren. Ze kregen daarna punten van hun medebewoners én de livestreamkijkers. Charlotte en Lindsey zijn de winnaars. Hun prijs? Lindsey heeft een vrijstelling en Charlotte is haar nominatie kwijt.

Op sociale media wordt er voornamelijk misnoegd gereageerd. "Iemand die gekozen is door de kijkers om het huis te verlaten, die nu haar nominatie kwijtspeelt? Dat kan toch niet meer", klinkt het verontwaardigd. "Wat een onzin dit. Big Brother trekt duidelijk iemand voor."

"Winnen met iemand te kwetsen en dan nog je nominatie kwijt? Sorry Big Brother, dit is niet meer eerlijk", vindt een kijker. "Het is een schande. En dat terwijl Charlotte al thuis moest zijn. Weer een bewijs hoe eerlijk het is", zegt nog iemand. "Waarom kijken we nog? Wat een gesjoemel."

Charlotte is echter niet helemaal uit de gevarenzone. Jason zou Charlotte opnieuw op de nominatielijst kunnen zetten. Maar uit gesprekken van woensdag blijkt dat hij haar wou redden. Al kan Jason natuurlijk nog onvoorspelbaar uit de hoek komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.