Gilles De Coster ziet enorm verschil met vorige seizoenen van 'De Mol': "Een ander verhaal"

door: LHX
Gilles De Coster
Afbeelding bron: Play4

Het is zover: vandaag weten we eindelijk wie de afgelopen weken de boel heeft gesaboteerd in 'De Mol'. Presentator Gilles De Coster kijkt alvast tevreden terug op dit seizoen.

Het ging er dit seizoen vaak verrassend aan toe in 'De Mol'. Veel meer dan de voorbije jaren kozen de kandidaten ervoor om voor geld te gaan in plaats van pasvragen of vrijstellingen.

Ook Gilles De Coster staat ervan te kijken. Hij en zijn team zijn tevreden met de verandering. "We hadden het misschien wel een beetje gehoopt, om daar toch een andere evolutie in te hebben dan andere jaren", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Andere jaren konden wij daar vijf miljoen euro tegenover zetten, mensen gingen nog altijd een pasvraag wegnemen", weet hij. Dat dat deze keer niet zo vanzelfsprekend was, zorgde voor een welkome verandering.

"Maar of dat volgend jaar weer gaat zijn, zien we wel", voegt hij eraan toe. "Misschien is het volgend jaar weer iets helemaal anders. Ik ben alleszins blij dat het dit jaar een ander verhaal was dan de voorbije jaren, wat dat betreft."