De Mol Gilles De Coster verklapt het over 'De Mol': "Toestemming hebben ze ingetrokken"
COS
Gilles De Coster verklapt het over 'De Mol': "Toestemming hebben ze ingetrokken"
Foto: Play4

Volgende week komen we erachter wat Comfort allemaal heeft uitgespookt om de boel te saboteren in 'De Mol'. In afwachting van de laatste aflevering geeft presentator een paar weetjes in de Mollengroep op Facebook.

In de Mollegroep vertelt Gilles De Coster dat de handpop van de mol Graham heet, dat drillsergeant Bourke Floyd een "crème van een kerel" is en het team nog steeds contact heeft met hem én er wel degelijk een tip naar de mol zit in de Tucson Today-krant.

Gilles verklapt ook dat het weinig had gescheeld of de slackline-opdracht was gesneuveld. "Door de hevige sneeuwval was de weg door de Coconino National Forest bijna onberijdbaar en zouden we er niet zijn geraakt. Op het nippertje kwam het gelukkig goed."

Soms moest er toch op plan B overgeschakeld worden. Zo ging de bunkeropdracht oorspronkelijk in een andere lanceerbasis door. "Die toestemming hebben ze ingetrokken, waardoor we zijn beland bij een kerel die een andere, dichtgegooide, lanceerbasis heeft overgekocht en ze helemaal is aan het uitgraven in zijn tuin."

Ook de sprinkhanen in Rubens hoed waren plan B. "Plan A was jeukpoeder in het hemd van de kandidaat. Maar toen we dat enkele dagen ervoor uittestten in de lobby van het hotel bij redacteur Koen De Poorter, werkte dat spul zo heftig dat die zich razendsnel heeft uitgekleed, zij het nét niet volledig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.