Gert Verhulst zwijgt niet meer en zegt wat hij écht vindt van Sarah Puttemans, de vriendin van z’n zoon Viktor
PMN
Gert Verhulst zwijgt niet meer en zegt wat hij écht vindt van Sarah Puttemans, de vriendin van z’n zoon Viktor
Foto: GoPlay

Vanaf maandag zien we Gert Verhulst weer elke werkdag op televisie. Hij presenteert op Play4 dan ‘De Tafel Van Gert’.

Gert gaan we dit niet najaar niet moeten missen op het scherm. Ook een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes' ligt nog op de plank.

In dat nieuwe seizoen gaan de Verhulstjes op cruise en ze vertoeven ook weer in Saint-Tropez. Daar heeft Gert een villa als buitenverblijf.

We gaan de familie daarnaast ook kunnen volgen in hun dagelijkse bezigheden. Een seizoen dus om naar uit te kijken.

Al hadden heel wat fans graag gehad dat Sarah Puttemans ook te zien zou zijn in ‘De Verhulstjes’. Dat zal niet het geval zijn.
(Lees verder onder de foto)

Gert vertelt er meer over in Het Laatste Nieuws. “Dat ze niet deelneemt in 'De Verhulstjes' is de keuze van Vik en Sarah. Ze is welkom in de reeks, maar zolang ze het zelf niet zien zitten — om welke reden dan ook — respecteren we dat.”

De presentator laat ook weten wat hij écht vindt van Sarah. “Het is een lief meisje en we komen goed overeen. Ook met haar ouders trouwens, waar we weleens over de vloer komen."

Sarah zien we ook in ‘Masterchef’ en ‘De Verraders’. Het is niet zo dat ze om advies komt vragen bij Gert.

"Neen, maar ik neem aan dat ze dat met Viktor bespreekt. Die twee zijn oud en wijs genoeg. Ik hoor dat het goed gegaan is in 'De Verraders' en in 'Masterchef' zorgde ze voor herkenbaarheid voor de kijkers, want niet iedereen is een echte chef-kok."

Meer nieuws

Meer nieuws

.