Gert Verhulst zwaar onder vuur: "Stop met die rommelpraatshows uit te zenden"
COS
Gert Verhulst zwaar onder vuur: "Stop met die rommelpraatshows uit te zenden"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst presenteert sinds september de talkshow 'De Tafel van Vier' op Play4. Er schoven de afgelopen weken erg uiteenlopende gasten aan de tafel van Gert aan.

 Eén van de gasten die onlangs bij 'De Tafel van Vier' langskwam, was auteur Marnix Peeters. Hij zou het in de show hebben over boeken uitgeven in eigen beheer, het verdwijnen van de Boekenbeurs en zijn nieuwe boek 'Komt een priester bij Beëlzebub.

Alleen vergat Gert Verhulst het thema aan te snijden. "Dus zat ik er een beetje voor spek en bonen bij", citeert Dag Allemaal Marnix in De Morgen. Gert is zeer oprecht in zijn ongeïnteresseerdheid. Ze spreekt uit zijn blik, zijn taal, zijn houding."

Naar eigen zeggen is Marnix niet op zijn tenen getrapt. "Ik vind het wel raar dat iemand zijn werk duidelijk niet voorbereidt, de titel van een boek niet kan uitspreken, niet weet wie Beëlzebub is en zich laatdunkend uitlaat over lezen", zegt Marnix aan het weekblad.

Ook vindt Marnix het raar dat hij het vergeet te hebben over het afgesproken thema. "En totaal niet geïnteresseerd is in wat de vier mensen aan zijn tafel daar komen doen. Dan denk ik: stop met rommelpraatshows uit te zenden, Vlaanderen verdient beter", besluit Marnix Peeters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.