Gert Verhulst weet wat hem te doen staat voor Ellen: "Ik verwacht iets spectaculairs"
COS
Gert Verhulst weet wat hem te doen staat voor Ellen: "Ik verwacht iets spectaculairs"
Foto: GoPlay

In het najaar mogen we 'De Verhulstjes' weer op ons televisiescherm verwachten. Gert Verhulst en co ontvangen momenteel weer een cameraploeg in hun leven.

Er werden al een heleboel opnames gemaakt voor het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'. Zo werden er al beelden gemaakt tijdens een reisje naar Saint-Tropez en op een camping in Frankrijk.

Gert Verhulst bracht vroeger vele zomers door op de camping. Die bijzondere plek wou hij graag eens aan zijn gezin tonen. Het belooft volgens Ellen Callebout weer voor "speciale" beelden te zorgen.

Voor een eventueel zesde seizoen zou er ook weleens iets bijzonders kunnen gebeuren. Op 31 mei 2019 stapten Ellen en Gert in het huwelijksbootje. Dat was onlangs dus al vier jaar geleden. 

"We hebben niet gevierd, pas op vijf jaar mogen we iets vieren, hè", zegt Ellen bij RTL Boulevard. "Ja, vier jaar vind ik niks. Dat is geen prestatie", grapt Gert.

"Vanaf vijf jaar telt het en dan komen er grote festiviteiten", besluit de Studio 100-topman en presentator. "Ik verwacht iets spectaculairs volgend jaar", aldus Ellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.