Gert Verhulst in tranen omwille van Karen Damen: Dit is er aan de hand
COS
Gert Verhulst in tranen omwille van Karen Damen: Dit is er aan de hand
Foto: GoPlay

Karen Damen staat vanaf 13 december op het podium tijdens haar eerste one woman show. Ze kwam er maandag over vertellen bij 'De Tafel van Vier'.

Dat Karen Damen en Gert Verhulst goede vrienden zijn was maandag te merken in 'De Tafel van Vier'. Ze hadden het ene na het andere binnenpretje. De slappe lach resulteerde bij Gert zelf in tranen die over zijn wangen rolden.

Het was de opmerkelijke jas van Karen die voor het eerste lachsalvo zorgde. "Zoals je vanavond gekleed bent. Waar heb je dat gevonden?", vraagt Gert. "Vraag het aan mijn stylist, want ik weet het niet", reageert een lachende Karen.

"Heb je je stylist intussen ontslagen?", vraagt Gert. "Nee, ik dacht: jij bent al zoveel van je pluimen verloor. Ik zal er wat aan doen", grapt Karen. Gert vindt het "magnifiek". "Ik ben er keitrots op. Ik vind dat echt een keimooie jas", zegt Karen.

"Maar je durft amper bewegen, heb ik al gezien", merkt Gert op. "Omdat die heel duur is", lacht ze. "En ik moet die nog teruggeven." Gert en Karen barsten in lachen uit. "Gij zijt aan 't schreeuwen", merkt Karen lachend op. 

Mathilde

"Heb je ooit al leden van de koninklijke familie ontmoet?", probeert Gert een ander onderwerp aan te snijden. "Ja, samen met jou. Weet jij dat niet meer?" Opnieuw barsten ze allebei in lachen uit.

"Mag ik dat even vertellen? Dus wij zitten op de première van de musical 'Pinocchio' en jij en ik zit daar met toen nog prinses Mathilde en prins Filip naast ons", herinnert Karen zich.

"Free Souffriau speelde een hoofdrol en het was gedaan. Die komt op, iedereen applaus en ik spring recht en begin op mijn vingers te fluiten. Die Mathilde kijkt naar mij. En jij: 'C'est la classe.' Jij was heel gegeneerd toen", lacht Karen.

Gert heeft er intussen een doos zakdoekjes bij genomen. "Ja, en de keer ervoor dat ze kwamen, ben ik in slaap gevallen", moet Gert lachend toegeven. De tranen rollen intussen over zijn wangen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.