Gert Verhulst staat op zijn strepen tegenover werkgever: "Ik moet hier wel elke dag zitten"
COS
Gert Verhulst staat op zijn strepen tegenover werkgever: "Ik moet hier wel elke dag zitten"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst startte in september met zijn gloednieuwe talkshow 'De Tafel van Vier'. Met 'Gert Late Night' en 'De Cooke & Verhulst Show' had hij al wat ervaring opgedaan.

'De Tafel van Vier' werd aangekondigd als een iets andere talkshow, in mindere mate gericht op showbizz. Intussen maakten Gert Verhulst en zijn team al honderd afleveringen en merken we toch meer een verschuiving in de richting van showbizz en lifestyle.

"Ik denk dat we in het begin hebben gemaakt wat we wilden maken, maar op een gegeven moment voel je ook: dit ben ik ook niet honderd procent", vertelt Gert in de HLN-podcast 'De Mediawatchers'.

Zo waren Gerts mopjes in de eerste weken van 'De Tafel van Vier' niet helemaal welkom. "Dan werd er binnen de redactie gezegd: 'Da's niet de bedoeling, we hebben liever dat je dat niet doet.'"

"Maar op een gegeven moment denk je: wacht eens even, ik moet hier wel elke dag zitten en het is wel ik die beoordeeld wordt, dus het moet iets meer naar mijn persoonlijkheid getrokken worden. Dat is wat er gebeurd is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.