Verhulstjes Gert Verhulst schokt met straffe uitspraak: "Da's levensgevaarlijk"
COS
Gert Verhulst schokt met straffe uitspraak: "Da's levensgevaarlijk"
Foto: GoPlay

Elke zondag is er een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. Op GoPlay kunnen we ook terecht voor enkele niet-uitgezonden fragmenten.

Deze week zien we hoe Gert Verhulst in het restaurant van Luca en Andrea terugkeert van een toiletbezoek. De bril was niet proper. Het lokt een bijzonder gesprek over toiletten uit. "In mijn ogen zijn vrouwentoiletten heel proper", zegt Viktor Verhulst. "Nee", reageert zus Marie Verhulst nog voor de zin volledig uit zijn mond is.

Ellen Callebout heeft al het een en ander meegemaakt. "Ik heb een restaurant gehad op de zeedijk in Blankenberge. Amai! Ik kan een boek schrijven over toiletten. Mannen zijn properder dan vrouwen", zegt ze. "Ik heb echt al wc's gehad met overal kak. Dat ik zeg: hoe kan dit nu?"

"Omdat er vrouwen zijn, en mannen ook, die gaan niet op die bril zitten, die gaan erop staan en die doen alsof dat een Franse wc is. Dan heb je kak op de bril", doet Gert schrikken. "Dat is een beetje acrobatisch al bijna", vindt Marie. "Da's levensgevaarlijk. Daar kan je breuken mee oplopen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.