Gert Verhulst reageert voor het eerst in zaak rond grensoverschrijdend gedrag Plopsaland
COS
Gert Verhulst reageert voor het eerst in zaak rond grensoverschrijdend gedrag Plopsaland
Foto: GoPlay

Afgelopen weekend raakte het management van Plopsaland in opspraak. Verschillende (ex-)werknemers getuigden over grensoverschrijdend gedrag

Het parket heeft intussen een opsporingsonderzoek naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag bij Plopsa geopend. Een reactie van Studio 100-topmannen Hans Bourlon en Gert Verhulst kwam er tot nu.

In 'De Tafel van Vier' was het presentator Gert die een kijkersvraag kreeg. "Het zou Gert Verhulst sieren mocht hij de problemen in Plopsaland even bespreken", klonk het. "Dat is een logische opmerking na al het nieuws van het afgelopen weekend", reageerde hij.

"Het is zo dat er een intern onderzoek loopt en dat Hans (Bourlon, red.) en ik hebben afgesproken dat, zolang de resultaten daarvan niet bekend zijn, wij daarover niks communiceren. We moeten eerst weten wat er exact allemaal aan de hand is."

"Laat ons duidelijk zijn dat het mentale welzijn en de veiligheid van ons personeel, van zowel Studio 100 als van Plopsaland, voor ons heel belangrijk zijn. En je zult er nog van horen, maar je moet een beetje geduld hebben", aldus Gert Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.