Gert Verhulst over deelname aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld': "Pittig"
COS
Gert Verhulst over deelname aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld': "Pittig"
Foto: Play4

Vanaf 5 september gaat Erik Van Looy op zoek naar 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. 33 kandidaten uit de afgelopen tien seizoenen proberen de felbegeerde titel te bemachtigen.

Maar liefst zeven winnaars van de afgelopen tien seizoenen keren terug. Daarnaast zijn het voornamelijk de deelnemers die tweede en derde waren die terugkeren. Gert Verhulst is er daar eentje van.

Gert nam deel aan het twaalfde seizoen van 'De Slimste Mens'. Hij deed maar liefst elf opeenvolgende afleveringen mee. Hij werd zelfs niet uitgeschakeld, maar moest het spel verlaten omdat de finaleweken begonnen.

"Dat ik mijn deelname moet combineren met een dagelijkse talkshow is pittig, maar toch vooral heel plezant", zegt Gert in Het Nieuwsblad. "Ik voel mij vereerd dat ik samen met Erik Van Looy elke avond gastheer mag zijn van de Play4-kijkers."

Volgens Gert zijn de topfavorieten voor de titel Ella of Olga Leyers, Lieven Scheire of Xavier Taveirne. Anderzijds denken Tom Waes, Astrid Stockman en Lotte Vanwezemael dat Gert weleens zou kunnen winnen. 

'De Allerslimste Mens Ter Wereld', vanaf maandag 5 augustus om 21.00 uur bij Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.