Gert Verhulst krijgt opmerkelijke vraag van Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst
COS
Gert Verhulst krijgt opmerkelijke vraag van Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst
Foto: Instagram @sarahputtemans

Zaterdag 25 juni was een feestelijke dag voor Sarah Puttemans. De knappe vriendin van Viktor Verhulst vierde haar verjaardag.

Sarah Puttemans mocht 23 kaarsjes uitblazen op zaterdag. Die kaarsjes blies ze uit in het bijzijn van Viktor Verhulst, haar familie en goede vrienden tijdens haar verjaardagsfeestje dat een erg bijzondere locatie had.

Sarah en Viktor gingen aankloppen bij Gert Verhulst met de vraag of het feestje op de Evanna mocht plaatsvinden. Ze kregen duidelijk een positief antwoord, want op Instagram Stories was te zien hoe er gefeest werd op de luxeboot aan het MAS.

De Evanna bleef echter niet aan het MAS liggen. Op de beats van dj Lennert Wolfs voeren Sarah en haar genodigden doorheen de Antwerpse wateren. Ook Kobe Ilsen en Viktor Verhulst namen het af en toe over achter de draaitafel.

Sarah, die goed kan zingen, nam af en toe zelf de microfoon om mee te brullen met 'Vuurwerk' of 'Dynamite'. We kregen ook te zien hoe groot de liefde is tussen Viktor en Sarah met een innige kus op 'I Want It That Way' en een nabootsing van de bekende 'Titanic'-scène met Céline Dion op de achtergrond.

Meer nieuws

Meer nieuws

.