Gert Verhulst komt met heel straf nieuws: "We zijn voorbereidingen aan het treffen"
COS
Gert Verhulst komt met heel straf nieuws: "We zijn voorbereidingen aan het treffen"
Foto: Photonews

Zondag ging in Puurs de nieuwe spektakelmusical 'Red Star Line' in première in het Studio 100 Pop-Up Theater. De musical wordt nu al met lof overladen.

'Red Star Line' ging op zondag 19 maart in première en zal nog tot november te zien zijn in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Al 175.000 tickets zijn de deur uit. Het grote succes van de spektakelmusicals doet natuurlijk dromen van het buitenland.

"De musical '40-45' gaat in september 2024 naar Nederland. Het is wel de bedoeling dat deze 'Red Star Line' daar '40-45' gaat opvolgen. Het is al bijna zo goed als zeker dat we naar Nederland", vertelt Gert Verhulst aan 'VTM Nieuws'.

"Die boten vertrokken natuurlijk in Europa vanuit heel veel plekken: Hamburg was een plaats waar die boten vertrokken, Rotterdam... En die boten kwamen natuurlijk ook ergens aan, namelijk in Amerika", bedenkt Gert zich.

"Het is eigenlijk wel onze ambitie en onze grote droom om met deze musical ooit ook - net zoals al die migranten - de plas over te steken en die musical ook in Amerika te laten zien. Er zijn nog geen concrete plannen, maar we daarvoor zijn wel heel veel voorbereidingen aan het treffen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.