Gert Verhulst heeft triest nieuws voor alle Samsonfans: "Niks meer van over"
LHX
Gert Verhulst heeft triest nieuws voor alle Samsonfans: "Niks meer van over"
Foto: GoPlay

Deze week is Gert Verhulst te gast in de podcast 'Achter de schermen'. Hij heeft het er onder meer over 'Samson & Gert'.

Het iconische huis waar Samson en Gert Verhulst zogezegd woonden, staat in Hove. "Normaal gezien, als je dat allemaal een beetje doordacht doet, zoek je eerst een huis en dan bouw je je decor daarnaar. Maar wij hadden eerst een decor, met een venster en een deur", vertelt Gert.

"We wilden toch graag een buitenshot hebben, dan konden we wat timelapses maken en zo. Dus moesten we een huis gaan zoeken dat klopte met wat je aan de binnenkant zag." Dat vonden ze dus uiteindelijk in Hove.

Het staat er inmiddels nog steeds, en het krijgt nog heel wat bezoek van Samsonfans. De mensen die er oorspronkelijk woonden, vonden dat fijn, maar zij zijn onder tussen wel verhuisd. "Er wonen nieuwe mensen, maar of die dat plezant vinden, weet ik niet", aldus Gert.

Maar hoe zit het met het welbekende decor? "Het interieur is volledig op de container gesmeten, er is niks meer van over", onthult Gert. "Alles is weg."

Meer nieuws

Meer nieuws

.