Gert Verhulst heeft groot nieuws: "Concurrentie aangaan met 'Thuis' en 'Familie'"
Gert Verhulst heeft groot nieuws: "Concurrentie aangaan met 'Thuis' en 'Familie'"
Foto: GoPlay

Donderdag 26 mei werd de laatste aflevering van 'De Cooke & Verhulst Show' ingeblikt. James Cooke en Gert Verhulst gingen opnieuw hun eigen weg. Die laatste heeft nu wel groot nieuws.

Gert Verhulst krijgt opnieuw een eigen talkshow op Play4, zo schrijft 'Het Laatste Nieuws'. Vanaf maandag 5 september start zijn nieuwe talkshow 'De Tafel van Vier'. Het programma zal in primetime worden uitgezonden en zo krijgen 'Thuis' en 'Familie' een concurrent erbij.

Annick Bongers, programmabaas bij Play4, zegt er het volgende over: "'De Tafel van Vier' moet en zal een talkshow met een mening zijn. Gert zal serieuze onderwerpen mixen met lichtvoetiger werk. Interessant maar ook plezant. En het zal altijd met de vragen zijn die ook thuis aan tafel worden gesteld."

Play4 gaat dus de strijd aan met Eén en VTM en dat is een behoorlijk risico. Maar er ontbrak nog een actuaprogramma in de programmatie van de zender, en dat wordt zo opgelost.

'De Tafel van Vier' zal tot het einde van het jaar te zien zijn. 's Avonds volgt 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' meteen na Gerts talkshow.

Meer nieuws

Meer nieuws

.