Gert Verhulst en Ellen Callebout verwikkeld in discussie: James Cooke kiest Ellens kant
COS
Gert Verhulst en Ellen Callebout verwikkeld in discussie: James Cooke kiest Ellens kant
Foto: Instagram @ellencallebout

Gert Verhulst en Ellen Callebout vierden Kerstmis afgelopen weekend met het gezin. Even dreigde het mis te lopen.

De dag van kerstavond was er veel stress ten huize van de Verhulstjes. Ellen Callebout was namelijk ziek. Door te rusten, was ze echter genoeg aangesterkt om de festiviteiten te kunnen bijwonen en weer te discussiëren met haar echtgenoot.

"We hebben al de hele dag discussie", vertelde Gert Verhulst bij Radio2. "Er is namelijk een filmpje gelost op de socials van Play4 over onze kerstboom. Die is maar voor drie vierde versierd, omdat Ellen vindt dat je het stuk dat je niet ziet - omdat dat in de hoek staat - niet moet versieren."

"Ik heb dat filmpje gezien. Gert... bij ons is dat ook zo", reageert James Cooke. "99% van de reacties daarop zijn: 'Ellen heeft gelijk.'", zegt Gert geërgerd. James is van mening: waarom zou je dat doen als niemand het ziet.

"De kant die je niet ziet, staat tegen het venster. Dat wil zeggen dat als je op het balkon wandelt, je dat wel kan zien", legt Gert uit. "Dat zijn alleen maar duiven bij jullie, want jullie wonen op het hoogste", reageert James gevat.

"Ze is zo fier als iets", zegt Gert over Ellen. "Ik ben blij dat ze even in haar bed ligt om haar te prepareren voor vanavond, want dat is hier al wat geweest. Ze voelt zich de koningin van de socials van Play4 nu."

Meer nieuws

Meer nieuws

.