Gert Verhulst en Ellen Callebout krijgen erg bijzondere gasten over de vloer in Saint-Tropez
COS

In mei trokken James Cooke en Gert Verhulst de stekker uit hun talkshow. Ze hadden besloten dat ze op een hoogtepunt wilden stoppen.

Na vijf jaar aan talkshows - 'Gert Late Night', 'Gert Last Year' en 'De Cooke & Verhulst Show' - was het volgens James Cooke en Gert Verhulst tijd voor iets nieuws. Maar eerst: vakantie!

Gert trok enkele dagen na het einde van 'De Cooke & Verhulst Show' naar Saint-Tropez. Daar verblijft hij nu al een hele tijd met zijn echtgenote Ellen Callebout. Ze vierden er ook hun derde huwelijksverjaardag.

Gert en Ellen mochten ook al een paar keer bezoek ontvangen. Zo zagen we Viktor Verhulst en Sarah Puttemans al een paar keer bij hun (schoon)familie. En nu zijn Ellen en Gert opnieuw in verrassend gezelschap.

Niemand minder dan Luc Appermont en Bart Kaëll zijn ook afgezakt naar het zuiden. "4 op een rij in Saint-Tropez", schrijft Bart bij een groepsfoto. "Mooie mensen", reageert James Cooke. Ook hij vertelde langs te zullen gaan bij zijn beste vriend. Of dat al gebeurd is, is niet duidelijk.

https://www.instagram.com/p/Ce5XXcFMmO3/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.