Verhulstjes Gert Verhulst doet plots verbazende onthulling: Marie Verhulst erg geschrokken
COS
Gert Verhulst doet plots verbazende onthulling: Marie Verhulst erg geschrokken
Foto: GoPlay

'De Verhulstjes' is weer van start gegaan op Play4. Elke zondag zien we nieuwe afleveringen van alweer het vierde seizoen van de reeks rond Gert Verhulst, Ellen Callebout, Marie Verhulst en Viktor Verhulst.

Marie Verhulst toont in de eerste aflevering dat ze een litteken op haar voorhoofd heeft. Dat vindt ze niet erg, maar wanneer ze fronst, trekt er een rimpel helemaal door tot haar litteken. "Marie, daar moet je iets aan doen", merkt vader Gert Verhulst op.

Het litteken is ondertussen al 23 jaar oud. Veel zal ze er dus niet aan kunnen veranderen. "Je moet botox laten spuiten", stelt Gert plots voor. "Da's niet erg, botox of fillers. Ik heb dat ook al gedaan", onthult hij. Marie schrikt. "Botox. Een halve dosis maar", legt Gert uit.

"Maar dat is niks. Als je dan fronst, is dat niet meer fronsen. Dat verlamt je spieren", verklaart Gert. "Maar dat is toch al een beetje uitgewerkt bij jou nu?", merkt Marie plagend op. "Ja, maar ik doe dat niet altijd. Ik heb dat een keer gedaan met James."

"Maar is het nodig?", bedenkt Marie zich. "Ja, het is nodig", windt Gert er geen doekjes om. "Dat is geen rimpel, hè. Da's precies het Albertkanaal. Dat moet je dus lam leggen, dan kun je dat niet meer doen. Doe dat maar, doe maar wat botox", besluit Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.