Gert Verhulst doet opvallende uitspraak over James Cooke nu Gert solo talkshow maakt
COS
Gert Verhulst doet opvallende uitspraak over James Cooke nu Gert solo talkshow maakt
Foto: GoPlay

Gert Verhulst zien we vanaf maandag 5 september in de nieuwe actua-talkshow 'De Tafel van Vier' op Play4. De talkshow zal wel moeten opboksen tegen grote concurrenten.

Play4 heeft volgens Gert Verhulst veel geduld met 'De Tafel van Vier'. Er is namelijk veel concurrentie rond hetzelfde uur op tv. "Je hebt 'Thuis' en 'Familie' op de andere zenders. Het zal knokken worden voor die kijkers naar ons te lokken. Dat heeft tijd nodig", zegt Gert bij 'Meer Zomer' op Radio 2.

Opvallend is dat we Gert voor het eerst sinds lange tijd zonder James Cooke zullen zien. "Het was eens tijd voor iets anders. Ik ben er bijna 100 procent zeker van dat we nog dingen samen gaan doen", benadrukt Gert.

James heeft het bovendien zelf heel druk. "'James De Musical' komt terug, dat zijn ze nu aan het draaien. Hij doet z'n programma met 'move that bus' (Extreme Make-over Vlaanderen, red.). Hij heeft het zelf veel andere projecten. En het was een tijd om eens iets alleen te doen."

Gert en James blijven naast het scherm ook samenwerken. Zo hebben ze samen een productiehuis én James producet 'De Tafel van Vier' mee. "We werken dus nog heel veel samen, maar ik zeg het: ik ben er bijna zeker van dat we terug dingen samen gaan doen op termijn. We hebben ons veel te veel geamuseerd", aldus Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.