Geheim van James Cooke blootgelegd: "Ik wil mij hiervoor excuseren bij mijn man Dorian"
COS
Geheim van James Cooke blootgelegd: "Ik wil mij hiervoor excuseren bij mijn man Dorian"
Foto: Photonews

James Cooke zetelt dinsdagavond in de jury van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Hij zit naast Pedro Elias, iets wat hij zich achteraf misschien wel beklaagt.

James Cooke vertelt in 'De Allerslimste Mens ter Wereld' dat hij al eens naar een hypnotiseur is geweest. Hij ging er samen met zijn mama naartoe, omdat ze allebei wilden stoppen met roken. Voor de sessie moesten ze hun pakje sigaretten 'kwaad' weggooien.

De sessie hielp niet echt, want erna gingen ze hun pakjes gewoon weer ophalen. "Dus je moest dat kwaad weggooien", zegt Pedro Elias, terwijl hij een pakje sigaretten op de desk van James neemt en weggooit. "Shht", klinkt het betrapt bij James.

"Ik ben terug begonnen. Ik ben twee jaar gestopt. Dan zeg je op je Instagram: 'Als ik het kan, kan jij het ook'", zegt James. "Twee jaar gestopt met twee vingers in de neus", klonk het op de sociale media van James.

"Nu ben ik terug begonnen. En nu weten de mensen dat. Ik wil mij hiervoor excuseren bij mijn man. Ik beloof je, lieve Dorian, ik zal opnieuw stoppen. Want hij vindt dat verschrikkelijk", aldus James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.