Francesco Planckaert moet wat kwijt over Viktor Verhulst na wekenlange strijd
COS
Francesco Planckaert moet wat kwijt over Viktor Verhulst na wekenlange strijd
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst en Francesco Planckaert gingen de afgelopen weken de strijd tegen elkaar aan in 'Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap'. Deze week vond het ultieme duel plaats: het kussengevecht.

Voor het kussengevecht stond het 4-3 in het voordeel van Viktor Verhulst. Na een uitputtend kussengevecht, aangemoedigd door Ellen Callebout en Junior Planckaert, is het Viktors hand die Freddy De Kerpel de lucht insteekt. Eindstand: 5-3.

Hoewel Francesco enorm baalt, is hij het wel die de trofee aan zijn tegenstander overhandigt. "Ik vond het ongelooflijk plezant, vooral dat we ons acht keer allebei honderd procent hebben gesmeten en het had evengoed 5-3 voor jou kunnen zijn. We waren echt elke keer aan elkaar gewaagd", zegt Viktor.

"Ik vind het spijtig dat het gedaan is", klinkt het achteraf nog bij Viktor. "Ik heb er 'n goeie vriend aan overgehouden", zegt hij. "Idem. Echt waar", bevestigt Francesco. "Ik hoop dat we elkaar nog zien. Het is niet omdat dat programma nu gedaan is..." "Dat weet ik niet", grapt Viktor.

"Voor mij is hij een echte maat voor het leven", wil Francesco nog kwijt. "Dat voel in nu al. Misschien zullen we elkaar nu een tijdje niet horen, maar ik ben er zeker van dat we elkaar ergens gaan tegenkomen." En dan zal het gevoel meteen terug goed zitten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.