Evy Gruyaert ziet meisjesdroom in vervulling gaan: "Hij heeft me ten huwelijk gevraagd!"
COS
Evy Gruyaert ziet meisjesdroom in vervulling gaan: "Hij heeft me ten huwelijk gevraagd!"
Foto: Play4

Evy Gruyaert heeft fijn nieuws gedeeld op sociale media. De 'Stukken Van Mensen'-presentatrice stapt binnenkort in het huwelijksbootje met haar partner Frederik De Proft, met wie ze elf jaar samen is en twee kinderen deelt, Alec en Helena.

Op Instagram heeft Evy Gruyaert bij een reeks foto's over de belangrijkste zaken in het leven. De essentie van het leven vindt Evy dat je jezelf kan zijn en de ander dat waardeert. Dat maakt volgens haar dat ze zich goed voelt. "En dat straal je uit", zegt Evy. Tegenwoordig straalt ze nog wat meer, merkt ze zelf op.

"Want de persoon met wie ik reeds twee kinderen op de wereld mocht zetten - de grootste connectie die je met iemand kan hebben -, met wie ik al een heel parcours heb gereden, heeft na 11 jaar samen zijn, dé ultieme move gedaan en mijn meisjesdroom waargemaakt: hij heeft me ten huwelijk gevraagd", laat Evy weten.

Natuurlijk heeft Evy 'ja' gezegd. "Dus, Frederik: laat ons samen nog wat meer dromen bouwen, laat ons lachen en plezier maken, laat ons er voor elkaar zijn nu en voor altijd", besluit de presentatrice.

"Proficiaaaaat Evy en Frederik! De bekroning van wat jullie al wisten: dat jullie een topteam zijn", reageert Dina Tersago. "Oooh proficiat Evy!!! En op naar een gelukkig lang leven samen!", klinkt het bij Rani De Coninck. Gefeliciteerd aan het mooie koppel!

https://www.instagram.com/p/ChVL7erLpR6/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.