Evi Hanssen krijgt het plots bijzonder moeilijk: "In huilen uitgebarsten"
COS
Evi Hanssen krijgt het plots bijzonder moeilijk: "In huilen uitgebarsten"
Foto: Instagram @evihanssen

Arlette Jacobs, de mama van Evi Hanssen, heeft op 14 maart haar strijd tegen kanker verloren. Evi en haar familie hebben nog afscheid kunnen nemen.

Deze week hernam Evi Hanssen haar werk bij 'Play Café'. Op het scherm laat Evi niks merken, maar achter de schermen blijkt het geen vanzelfsprekendheid om zo vrolijk aan de desk te verschijnen. "De vele gezichten van rouw", schrijft Evi op Instagram.

"Zelfs de beste make-up artiesten krijgen mijn verdriet niet weggeschminkt. Dat is niet erg. Rouw kent vele gezichten. Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig. Ik ben niet stoer of sterk. Ik doe ook maar wat, tijdens deze onwezenlijke dagen."

"Gisteren ben ik in de make-up stoel na de opnames in huilen uitgebarsten. Plots overvalt mij dan het besef: mijn mama is dood", vertelt Evi. "Maar de avond daarvoor had ik een etentje met collega's en heb ik hard gelachen en grapjes gemaakt om datzelfde verlies."

"Rouw kent gezichten. Blij, ambitieus, down, verward, gelukkig… maar ze hebben ook 1 prachtig iets gemeen: liefde voor diegene die er niet meer is", aldus Evi. We wensen Evi en haar familie veel sterkte toe.

https://www.instagram.com/p/CqH2KvotfI8/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.