Evi Hanssen doet pakkende getuigenis na overlijden mama Arlette: "Fluisterde ik tegen haar voor ze insliep"
COS
Evi Hanssen doet pakkende getuigenis na overlijden mama Arlette: "Fluisterde ik tegen haar voor ze insliep"
Foto: Instagram @evihanssen

Evi Hanssen moest deze week afscheid nemen van haar mama. Arlette Jacobs overleed na een strijd tegen kanker. Ze was omring door haar familie.

Evi Hanssen en haar familie wisten al twee jaar dat het afscheid van Arlette er zat aan te komen. Alles wat gezegd en besproken moest worden, werd in de afgelopen maanden gezegd en besproken. Dat maakt het afscheid natuurlijk niet minder zwaar.

Woensdagmiddag deelde Evi enkele beelden van een deugddoende wandeling. "Dag mama", schreef Evi met een lach. In de avond komt het verlies hard aan. "Ik ben niet stoer of sterk. Ik huil een paar keer per dag, maar daarnaast voel ik me oprecht goed", 

"Het doet pijn, maar dit is geen allesverslindend verdriet. Ik voel diepe dankbaarheid en liefde. En ik zal ze nog erg missen. Maar nu moet ik vooral wennen aan het onwezenlijke idee, dat mijn moeder dood is", schrijft Evi.

"Vlak voor ze insliep fluisterde ik tegen haar: 'Wij twee, we hebben dat toch goed gedaan, hè?' 'Wij hebben dat héél goed gedaan', fluisterde ze terug", zegt Evi. "Voor altijd. Tot altijd", besluit de presentatrice. We wensen Evi en haar familie veel sterkte tijdens deze moeilijke tijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.