Erik Van Looy tikt juryleden Jeroom en Bockie De Repper op de vingers: "Stop daarmee"
COS
Erik Van Looy tikt juryleden Jeroom en Bockie De Repper op de vingers: "Stop daarmee"
Foto: GoPlay

Erik Van Looy heeft maandag het startschot van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' gegeven. Het is al de 21ste reeks van de quiz.

Maandag moesten we al afscheid nemen van actrice Charlotte De Bruyne. Dinsdag was het de Nederlandse artiest Joost Klein die in het finalespel de duimen moest leggen voor Alex Agnew. De komiek en Bart Peeters krijgen woensdag gezelschap van Elizabeth Lucie Baeten.

Joost startte de quiz nog sterk met een juist antwoord op de eerste cryptische vraag. Met een masker van Bob De Bouwer werd gevraagd hoe een goed nummer in jongerentaal genoemd wordt: een 'bop'.

"Is er voor een slecht liedje ook zo'n jongerenwoord?", vraagt quizmaster Erik Van Looy zich af. "Een Metejoor", grapt Jeroom. "Stop daarmee. We willen dat die volgend jaar... Dan zou die normaal komen meedoen. Dus...", reageert Erik.

"Ik denk niet dat iemand die meteoor niet correct kan spellen hier iets te zoeken heeft", zegt Bockie De Repper grappend. Het zorgt opnieuw voor hilariteit bij het publiek en de deelnemers.

Of Metejoor er volgend jaar daadwerkelijk bij zal zijn, moeten we nog afwachten. Dit jaar zou het voor de zanger onmogelijk geweest zijn om deel te nemen. De zanger staat begin november namelijk twee keer in het Sportpaleis. De concerten zouden een deelname natuurlijk onmogelijk maken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.