Erik Van Looy moet fans plots zwaar teleurstellen
COS

Erik Van Looy maakt sinds een tijdje niet alleen films maar ook theatervoorstellingen. Of toch één theatervoorstelling, die over zijn eigen leven: 'Verslaafd!".

Erik Van Looy tourde vorig jaar al langs verschillende culturele centra in Vlaanderen met zijn voorstelling 'Verslaafd!'. Binnenkort zal hij met de voorstelling ook naar Nederland trekken.

Afgelopen weekend hield Erik halt op een gekende plek. Hij stond op vrijdag en zaterdag in 'Play Zuid'. Honderden geïnteresseerden zakten af naar de Antwerpse Vlaamsekaai. Sommige tevergeefs.

Heel wat tickethouders kregen plots te horen dat ze de show niet meer konden bijwonen wegens "onvoorziene veiligheidsvoorschriften". Dat schrijft Het Nieuwsblad. Die voorschriften zouden betrekking hebben gehad tot de brandveiligheid.

"We hebben vrijdag beslist om de capaciteit te verlagen. Dat was volgens ons de beste manier om aan de voorschriften te voldoen", zegt Barbara Salomon, persverantwoordelijke van Play Zuid, aan de krant.

Tickethouders die hun plannen in rook zagen opgaan, krijgen wel een volledige terugbetaling van hun ticket. Daarnaast wordt een gratis ticket voorzien voor de show in Gent of Hasselt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.