Erik Van Looy is er niet over te spreken bij Gert Verhulst: "Nu moet je gewoon betalen"
COS
Erik Van Looy is er niet over te spreken bij Gert Verhulst: "Nu moet je gewoon betalen"
Foto: VRT MAX

Erik Van Looy was deze week te gast in 'De Tafel van Vier'. Hij had het er onder meer over de Oscars en de nieuwste Steven Spielberg-film.

Steven Spielberg maakt met 'The Fabelmans' kans op een heleboel Oscars. Dat is voor de regisseur extra bijzonder, omdat het om een autobiografische film gaat. Gert Verhulst vroeg zich af of zo'n autobiografische film niets voor Erik Van Looy zou zijn.

"Ik ben nog te jong, hè. Hij is 76, ik ben 60", merkt Erik op. "Maar ik heb wel de voorstelling die ik gemaakt heb: 'Verslaafd', die gaat over mijn verslaving aan filmsterren", legt hij uit. "Ja, ik kom kijken, hè", zegt Gert. "Hoe, je komt echt kijken?"

"Ja, ik kom kijken. Ik weet alleen niet wanneer", bedenkt Gert zich. "Play Zuid, hè. Ik kom hier twee keer optreden in het gebouw", vertelt Erik. "Ah, maar dan kom ik. Wanneer?" vraagt Gert. "14 en 15 april, er zijn nog kaarten voor", laat Erik weten.

"Ik ben er", besluit Gert. "Ik nodig je nu niet meer uit, want ik heb je drie keer uitgenodigd en je kwam nooit. Dus nu moet je maar gewoon betalen", klinkt het resoluut bij Erik.

"Ik vraag al bijna een jaar dat die komen kijken en die komen nooit. En ik ga naar al die hun fucking musicals", lachte Erik een tijdje geleden over James Cooke en Gert Verhulst in 'Play Café'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.