Eric Goens niet te spreken over wat hij ziet bij Jacques Vermeire
LHX

In 'Helden van het internet' op Play4 confronteert Eric Goens mensen die luid hun mening verkondigen op het internet. Zelf vindt hij het erg om te zien hoe hard zijn showbizzcollega's soms worden aangepakt.

"Ik zou begot Niels Destadsbader niet willen zijn", zegt Eric Goens in een interview met Humo. Niet alleen op sociale media krijgt die massaal veel bagger over zich heen, ook door recensenten wordt hij afgekraakt.

Het doet Eric denken aan wat Jacques Vermeire in de jaren 90 meemaakte. Hij ruilde de VRT in voor VTM, voor 1 miljard Belgische frank. "Die mens is toen ka-pot-ge-maakt!", klaagt Eric. "Omdat hij iets had gedaan wat me vrij logisch lijkt: voor een beter loon veranderen van werkgever."

Als iemand ervoor kiest om van Volvo naar Audi te gaan, is er geen haan die ernaar kraait. "Maar opeens was Vermeire voor altijd 'de man van 1 miljard'", aldus Eric. "Geld dat trouwens diende voor alle programma's die hij zou maken, géén geld dat zomaar, zoals velen nog altijd denken, op zijn rekening werd gestort."

Meer nieuws

Meer nieuws

.