Er is slecht nieuws voor James Cooke na zijn overwinning bij de 'Kastaars!'
COS
Er is slecht nieuws voor James Cooke na zijn overwinning bij de 'Kastaars!'
Foto: Play4

In 2017 werden de Vlaamse Televisieprijzen voor het laatst uitgereikt. Vijf jaar later slaan de grootste Vlaamse mediaplatformen de handen in elkaar en zijn de nieuwe mediaprijzen geboren: de Kastaars!

Zaterdag werden de eerste 'Kastaars' uitgereikt. Vanaf 16 uur was op verschillende radiozenders hetzelfde programma vanop de rode loper te horen en vanaf 20 uur konden kijkers zowel op Eén als op VTM én Play4 afstemmen voor de grote show.

De show van de 'Kastaars' vond plaats in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De show was een creatie van James Cooke en het team van 'James De Musical'. Zelf viel James ook in de prijzen. Hij kreeg de prijs voor Beste Mediapersoonlijkheid van het jaar.

Na zijn overwinning is er jammer genoeg ook slecht nieuws voor James. De regels van de 'Kastaars!' stellen namelijk dat je de prijs niet twee keer in dezelfde categorie kan winnen. Zo wil de organisatie voorkomen dat dezelfde mensen en programma's telkens met de prijzen aan de haal gaan.

Volgend jaar zal James dus enkel nog in categorieën als 'Beste tv-programma' of 'Mediamoment' kunnen winnen. Voor 'De Mol' lijken de prijzen al uitgedeeld, want het programma won de Kastaar in beide eerder genoemde categorieën. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.