Er moet Jani Kazaltzis wat van het hart na slecht nieuws over 'Blind Gekocht'-collega Béa
COS
Er moet Jani Kazaltzis wat van het hart na slecht nieuws over 'Blind Gekocht'-collega Béa
Foto: Play4

Béa Vandendael heeft vandaag bekendgemaakt dat ze in het volgende seizoen van 'Blind Gekocht' niet terugkeert. De makelaar heeft noodgedwongen een 'Blind Gekocht'-pauze in te lassen.

Béa Vandendael was er de afgelopen vier seizoenen bij om de 'Blind Gekocht'-deelnemers hun droomwoning te bezorgen. De deelnemers van het vijfde seizoen zullen het nu zonder de roodharige makelaar moeten doen. Béa zal komend seizoen de fakkel doorgeven. 

In een filmpje bedankt Béa iedereen met wie ze samengewerkt heeft. Bart en Kelly namen een filmpje op om Béa op hun beurt te bedanken. Beiden hopen ze dat ze in de toekomst nog zullen samenwerken met Béa. Dat hoopt ook presentator Jani Kazaltzis.

"Hey lieve Béa, met Jani hier. Ik wilde even zeggen dat ik je heel graag zie. En dat ik echt ontzettend hard genoten heb om samen met jou 'Blind Gekocht' te maken. En ik wens je al het goede toe. Heel veel liefde", zegt Jani.

"Ik weet dat het een heel moeilijk beslissing is geweest. Maar je moet altijd je hart volgen. En wij, wij zullen er altijd zijn voor jou, want we zien jou ontzettend graag. Veel liefde! I love you, baby!", aldus Jani Kazaltzis.

https://www.instagram.com/p/CjaWtjgr5no/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.