Er moet James Cooke iets van het hart over Gert Verhulst
COS
Er moet James Cooke iets van het hart over Gert Verhulst
Foto: Play4

James Cooke zien we dit najaar en komend voorjaar vaak op televisie. Momenteel zien we hem in het aangrijpende Play4-programma 'Extreme Makeover Vlaanderen'.

Binnenkort mogen we ook een tweede seizoen van 'James De Musical' verwachten. En ook voor het tweede seizoen van 'Over De Oceaan' reisde James mee. Opvallend: in tegenstelling tot de voorbije jaren zien we James niet meer aan de zijde van Gert Verhulst verschijnen.

Na het einde van 'De Cooke & Verhulst Show' is het tijd om even hun eigen ding te doen. Toch kunnen we Gert en James binnenkort weer samen in een productie zien. Samen met Jonas Van Geel en Jelle Cleymans spelen ze de hoofdrollen in de feelgoodmusical 'Vergeet Barbara'.

James speelt de rol van Achiel, de oudste zoon van Gerts personage Willy. "Ik ben zijn rechterhand. Een beetje zoals in het echte leven dus", merkt James op in Story. "Al is Gert voor mij eerder een broer. We hebben weleens woorden, maar zijn vooral blij dat we er altijd zijn voor elkaar. In welke situatie dan ook."

Meer nieuws

Meer nieuws

.