Verhulstjes Enorme primeur in 'De Verhulstjes': 'Dit had niemand zien aankomen'
COS
Enorme primeur in 'De Verhulstjes': 'Dit had niemand zien aankomen'
Foto: Instagram @gertverhulst

Zondag was er weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. Het was jammer genoeg wel de laatste aflevering van het vierde seizoen.

In de laatste aflevering van 'De Verhulstjes' getuigden Gert Verhulst en Ellen Callebout over het verlies van trouwe viervoeter Marcel. Daarnaast stond een groot deel van de aflevering in het teken van de Studio 100-musical 'Vergeet Barbara'.

In 'De Verhulstjes' maakten Gert en co zich ook even zorgen om Viktor Verhulst. Die was net terug van een reisje naar New York en zou met het gezin ontbijten, maar hij was te laat en zijn telefoon ging meteen naar voicemail. Ze besloten dan maar om Sarah Puttemans te bellen.

Opvallend: het was de eerste keer dat Sarah, die al meer dan twee jaar samen is met Viktor, in het Play4-programma ter sprake kwam. Maar er was meer. Op de première van 'Vergeet Barbara' was Sarah ook aanwezig. Ze werd ook meermaals in beeld genomen. Onder meer om haar reactie te tonen bij Viktors musicaldebuut.

"Wie weet denk ik er over drie jaar anders over", klonk het enkele maanden geleden bij Sarah over haar toekomst in 'De Verhulstjes'. Sarahs kleine cameo in het programma lijkt de deur nu wel op een kier te zetten voor een volwaardige introductie in een eventueel vijfde seizoen van de reeks. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.