Ellen Callebout heeft niet mis te verstane kritiek voor Gert Verhulst: "Moet me toch herpakken"
COS
Ellen Callebout heeft niet mis te verstane kritiek voor Gert Verhulst: "Moet me toch herpakken"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst was donderdag al toe aan zijn honderdste aflevering van 'De Tafel van Vier'. Wie natuurlijk een trouwe kijker van de talkshow is, is Gerts echtgenote Ellen Callebout.

Wanneer Gert Verhulst na de opnames in zijn auto stapt, is het eerste wat hij doet naar zijn echtgenote Ellen Callebout bellen. "Die is heel eerlijk en heel streng. Heel vaak wil ik niet horen wat ze te vertellen heeft, maar het is traditie", zegt Gert in 'De Mediawatchers'.

"Eigenlijk zouden ze Ellen programmadirecteur moeten maken bij een grote zender, want ook als die andere programma's analyseert, dat zit er altijd boenk op. Die heeft altijd 100 procent gelijk. Die analyseert de dingen ongelooflijk", zegt Gert.

Rommelig

Ook over de aflevering van maandag had Ellen kritiek. De eerste vijf minuten had Gert de slappe lach door Karen Damen. "Toen zei ze: 'Het was een beetje rommelig.' En ik moet eerlijk zeggen, het was ook een beetje rommelig. Ik ben maandag met een dubbel gevoel naar huis gereden."

"Ik dacht: morgen moet ik me toch herpakken", zegt Gert. "Het was na het weekend van de première van 'Red Star Line', ik was heel moe, ik kon niet op m'n woorden komen. Je had dan ook een Ward en een Bart die naast mij zaten, heel verwarrend."

"En dan had Karen een heel dure jas aan. Dat was iets met pluimen en gouden sprieten. Ze durfde niet bewegen, want dat moest nog terug naar de winkel", legt Gert uit. "Ik moet Ellen gelijk geven: het was een beetje rommelig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.