Ellen Callebout erg aangedaan en zegt man Gert Verhulst waar het op staat: “Doe ik nooit meer”
PMN
Ellen Callebout erg aangedaan en zegt man Gert Verhulst waar het op staat: “Doe ik nooit meer”
Foto: GoPlay

Gert Verhulst beleefde met zijn vrouw Ellen Callebout enkele weken geleden een vreselijk moment. Ze kwamen vast te zitten in de lift.

Gert en zijn vrouw Ellen zaten meer dan een uur vast in de lift. “Pots stopte die lift waar ze niet moest stoppen”, doet de presentator zijn verhaal in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’.

“Het grote probleem was dat we in de lift geen telefoonontvangst hadden. Er is dan wel een knop waar je op kan drukken.”

“We hoorden dan in de verte een Nederlands stemmeke. Je moet dan uitleggen wat er aan de hand is, maar je voelde aan alles dat die niet wist dat wij vastzaten. Ze vroeg ons telefoonnummer terwijl we geen ontvangst hadden.”

“Gelukkig waren er nog alerte buren in dat gebouw. Die hebben de brandweer gebeld.”

“Na een half uur was de brandweer er. Die hebben de lift kunnen stilleggen tussen twee verdiepen.”

“We moesten dan uit de lift klauteren. Had die lift toen weer in gang geschoten, was degene die eruit aan het klauteren was in twee stukken.”

Gert en Ellen waren overigens niet alleen in de lift. “Ik moest ook nog onze hond Leo optillen. Die weegt 55 kilogram en ik kon dat niet met mijn rug.”

“Ik ben in die lift op mijn rug gaan liggen. Wat kon ik anders doen?”

Ellen heeft ook een besluit genomen. “Af en toe was er een schokje en dat was wel eng. Ellen wil nooit meer in die lift.”

“Het is niet de eerste keer dat deze lift stilgevallen is. Het is een probleem dat het ze niet opgelost krijgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.