Ella Leyers bezorgt zus Olga én 'De Allerslimste Mens'-publiek grote verrassing na finalespel
COS
Ella Leyers bezorgt zus Olga én 'De Allerslimste Mens'-publiek grote verrassing na finalespel
Foto: Instagram @ella.leyers

Olga Leyers, Danira Boukhriss Terkessidis en Bart Cannaerts traden woensdag aan in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Er stond veel op het spel voor Bart.

Bart Cannaerts zou het record van Ella Leyers met 18 deelnames kunnen evenaren. Geheel toevallig was het Ella's jongere zus Olga Leyers die daar een stokje voor kwam proberen te steken. In het finalespel moesten Olga en Bart het tegen elkaar opnemen.

Door alle antwoorden bij de voorlaatste vraag te geven, had Olga zich niet kunnen laten zakken onder Bart. Het spel leek dus gespeeld, maar Bart kon geen trefwoorden over de Ierse schrijfster Sally Rooney bedenken en werd alsnog naar huis gespeeld.

Olga kon de familie-eer hoog houden door Ella's record veilig te stellen. Die laatste was er zelf niet bij tijdens de opnames. Ella was verderop bezig met de voorbereidingen van 'De Ideale Wereld' en kon er daarom dus niet bij zijn.

"Maar toen het finalespel begon, was ze wel in de studio", zegt Olga in Het Nieuwsblad. "Meteen nadat de camera's stopten met draaien is ze het decor in gelopen om me een knuffel te geven. Natuurlijk was ze blij", besluit Olga.

Meer nieuws

Meer nieuws

.