Big Brother Eindelijk is er nieuws over Jason: 'Big Brother'-winnaar Salar doet straffe voorspelling
COS
Eindelijk is er nieuws over Jason: 'Big Brother'-winnaar Salar doet straffe voorspelling
Foto: Play4

Zondag was de schok bij 'Big Brother'-bewoners en -kijkers groot toen Jason het huis moest verlaten. Nu is er eindelijk nieuws over de benjamin van de groep.

Jason moest zondag zijn koffers pakken. Nadat hij de deur achter zich toe trok, zagen we hem niet meer. Kijkers waren er echter van overtuigd dat hij in de control room zat. Dat werd maandag eindelijk ook bevestigd. Jason werkt deze week samen met Big Brother als Fake Brother.

Jason komt sowieso terug het huis in. Alleen kan dat mét of zonder nominatie op zak. Hij moet 2 van 3 secret missions doen slagen om van zijn nominatie af te raken. Of de missies nu lukken of niet, Jasons plekje in het huis lijkt veilig. Zeker na zijn bijzonder volwassen gedrag net voor hij het huis moest verlaten.

"Hij mag genomineerd zijn. Hij gaat er toch nooit uit. Wij houden hem erin", klinkt het op Facebook. Jason is duidelijk aan een inhaalmanoeuvre bezig qua populariteit. "Als hij genomineerd gaat zijn, zal hij sowieso niet moeten vertrekken, want hij is te populair", klinkt het. "De kijkers zullen je wel helpen."

"Hij is jong qua leeftijd maar heeft een verstand van iemand ouder, voor mij is hij de enige winnaar", lezen we nog. "Wow Jason zijn speech voor vertrek. Hij gaat ijzersterk terugkomen, dit is zeker 1 van de 3 finalisten", voorspelt ook Salar, die 'Big Brother' vorig jaar won.

https://twitter.com/Salarrr_/status/1620190827707531269

Meer nieuws

Meer nieuws

.