Big Brother Een mes in de rug: Liese Luwel en Naomi Timmerman krijgen heel slecht nieuws van deze 'Big Brother'-bewoners
COS
Een mes in de rug: Liese Luwel en Naomi Timmerman krijgen heel slecht nieuws van deze 'Big Brother'-bewoners
Foto: Instagram @nobiggie2022

Vorige week ging het nieuwe seizoen van 'Big Brother' weer van start. We moesten zaterdag al afscheid nemen van de eerste bewoner: Judy werd naar huis gestuurd.

Fans van 'Big Brother' kunnen sinds vorig jaar terecht op YouTube voor 'No Biggie' van Liese Luwel en Naomi Timmerman. Zij bespreken het programma (met de afvaller van de week). Dat idee lijken ze bij RTL wel te kunnen smaken. 

Op Instagram hebben Nawel Seghairi en Grace Rodrigues uit het vorige seizoen groot nieuws. Zij zullen dit jaar samen met Geraldine Kemper een 'after talk' doen. Elke zondag zal de afvaller bij Geraldine, Grace en Nawel aan tafel komen.

De afleveringen zullen te zien zijn op de website van RTL en op de sociale media van 'Big Brother'. "Gisteren hadden wij helaas Judy als eerste afvaller van dit seizoen. En zo zullen er elke zaterdag kandidaten afvallen en niemand anders dan wij als ex bewoners zullen ze opwachten."

"Samen bespreken wij dus met de afvallende kandidaat: confessions waar zij dan beelden te zien krijgen, kijkersvragen & wij gaan natuurlijk ook vragen stellen." Liese en Naomi krijgen dus concurrentie.

https://www.instagram.com/p/CncoThDNbQK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.