Big Brother Dit zal inslaan als een bom: 'Deze 'Big Brother'-bewoner zal naar huis moeten'
COS
Dit zal inslaan als een bom: 'Deze 'Big Brother'-bewoner zal naar huis moeten'
Foto: GoPlay

Op zaterdag nemen we opnieuw afscheid van een 'Big Brother'-bewoner. Het zou weleens een heel verrassende exit kunnen worden.

Vorige week stonden Lindsey, Ali en Chayron op de nominatielijst. Het was Lindsey die de meeste stemmen kreeg en als eerste veilig gesteld werd. Ali won uiteindelijk van Chayron, die het 'Big Brother'-huis moest verlaten.

Deze week mocht Michelangelo nomineren. Lindsey en Ali zijn opnieuw genomineerd. Deze keer met maatje Charlotte aan hun zijde. Wie er naar huis zal moeten, zou voor veel bewoners weleens een shock kunnen worden.

Vorige week was het voor Ali nagelbijten toen hij niet de meeste stemmen bleek te hebben. Dat zou deze week wel het geval kunnen zijn. Met 45 procent van de stemmen in de Facebook-poll staat Ali op kop. Charlotte doet het met 30 procent dan weer iets beter dan Lindsey met 25 procent.

Lindsey, die vorige week nog als favoriet uit de bus kwam, moet dus vrezen voor haar plek in het huis. Vooral bij Michelangelo, die Lindseys nominatie - gezien vorige week - als een tactische zet zag, zal wel erg schrikken als zijn maatje zou moeten vertrekken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.