Big Brother Dit had niemand zien aankomen in 'Big Brother': 'Dit zijn deze week de genomineerden'
COS
Dit had niemand zien aankomen in 'Big Brother': 'Dit zijn deze week de genomineerden'
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag namen we afscheid van Judy in 'Big Brother'. Ook komende zaterdag zullen we weer afscheid moeten nemen van een bewoner.

Wie de livestream volgt, weet welke 'Big Brother'-bewoner deze week de 'power of nomination' heeft. Michelangelo telde maar liefst 15 coins neer om alsnog te kunnen deelnemen aan het spel én hij won.

Woensdagavond werd Michelangelo naar de dagboekkamer geroepen. Hij moest zijn nominaties bekend maken. Donderdagmiddag krijgen de bewoners te horen wie deze week genomineerd heeft.

Michelangelo verrast iedereen. Hij heeft Charlotte, Danny en Chelsea genomineerd. "Ik spreek liever iedereen apart", legt hij uit. "Ik denk dat ik eruit lig", zegt Charlotte in tranen. Ook bij Chelsea zien we tranen.

Michelangelo heeft het duidelijk moeilijk met zijn keuze. Het is Danny die hem gaat troosten. "Ik neem je niets kwalijk, dat weet je", zegt hij.

Danny vertelt aan Lindsey dat hij denkt te weten waarom Danny en Chelsea genomineerd zijn. "Hij wil Charlotte weg hebben. Hij denkt dat die later booming wordt. En dan daarover twee sterke."

Meer nieuws

Meer nieuws

.